skip to Main Content

Event Production in ons DNA

  • Moneycomb is onderdeel van The Good Guyz BV, een gerenommeerd evenementproductiebureau gevestigd in Amsterdam.

The Good Guyz is o.a. verantwoordelijk voor de creatieve, logistieke en technische productie van een groot aantal toonaangevende festivals en evenementen in Nederland. The Good Guyz bestaat uit een team van specialisten met gezamenlijk vele jaren ervaring op het gebied van evenementenproductie. Zij hebben hun expertise gebundeld en vormen de kern van het Moneycomb team.

 

Innovatie is key

  • Moneycomb levert dé totaaloplossing voor de gehele financiële logistiek op uw event.

Voor alle soorten evenementen, groot en klein leveren wij zowel een conventionele oplossing met munten als een geheel of gedeeltelijk cashless en digitaal systeem op basis van POS-terminals. We investeren in innovatieve apparatuur en technologie en zorgen zo voor een professionele en high end service van munt tot bank.

 

Efficient, Veilig & Betrouwbaar

Door onze standaard procedures garanderen we een veilig en inzichtelijk transactieproces en leveren we gedetailleerde en duidelijke rapportages. Tevens werkt Moneycomb met een eigen derdengeldenrekening met ontheffing van De Nederlandse Bank.

  • Efficiëntie, veiligheid en betrouwbaarheid zijn de belangrijkste pijlers van ons bedrijf en vormen de basis van iedere samenwerking.

 

Ons Portfolio

Part of The Good Guyz