SPECIAAL VOOR EVENTS & FESTIVALS

Moneycomb adviseert haar klanten vanuit jarenlange ervaring met financieel management op events. We begonnen met festivalmunten, maar bieden nu alleen nog maar digitale betaaloplossingen aan. We focussen op groei voor onze klanten en gemak voor de bezoeker. Pin only is vanuit onze expertise de beste optie, maar er is meer mogelijk als dat gewenst is.

Wij leveren op maat gemaakte oplossingen voor zowel grote als kleine events. Deze payment solutions zijn altijd afgestemd op het publiek en de wensen van onze opdrachtgevers. Moneycomb is gespecialiseerd in verschillende soorten betalingen. Alle online opties voor een cashless betaling aan onze kassa’s is mogelijk.

Naast innovative equipment and technology, investeren wij in well trained personeel. Zo zorgen we voor een strak georganiseerd professional service van A tot Z.

We speak the language

Dankzij onze jarenlange ervaring in de evenementenbranche, spreken wij de taal van de evenementenorganisator, de producent en van de cateraar. Hierdoor creëer je een fijne samenwerking gedurende zowel het voortraject als tijdens het evenement zelf.  Moneycomb werkt nauw samen met een groot deel van alle F&B cateraars, waardoor het evenement nog soepeler verloopt.

Coorperation partners

Onze klanten zijn niet alleen onze opdrachtgevers, maar juist ook samenwerkingspartners. Voor ieder evenement hebben wij een  gezamenlijk doel: zo veel mogelijk omzet genereren. Hoe? Door een solide product neer te zetten en het zodanig af te stemmen dat het voor alle betrokken partijen perfect functioneert.  Vaak is onze klant degene die het minst met ons te maken gaat hebben. Het zijn de F&B en verkopende partijen die uiteindelijk “hands-on” met onze producten zullen werken. Wij vinden het daarom belangrijk om juist in deze samenwerkingen veel tijd te investeren.

Safe and reliable

Als betrouwbare partner ontzorgt Moneycomb haar opdrachtgevers met een passende en veilige betaaloplossing.

Our standard operation procedures guarantee a safe and insightful transaction process. We always deliver a clear and detailed report at the end of every event. Moneycomb is also a registered payment institution at the DNB, the dutch central bank where they have an exemption for payment service providing. Dit maakt het mogelijk om gelden namens derden te verzamelen en uit te keren.

Onze medewerkers en bestuurders zijn allen onderheven aan de gedragscode van Moneycomb. Hierin staat beschreven hoe wij omgaan met elkaar en derden. Dit document is ten alle tijden op te vragen bij ons indien gewenst.

Full Service

Our clients describe our way of working as Full service and Turn-Key.  Moneycomb neemt graag zoveel mogelijk zorgen uit de handen van de opdrachtgever. Wij verzorgen alles wat bij betalingen voor grote groepen mensen komt kijken.

Bekijk onze video hieronder om een beter beeld te krijgen van wat Moneycomb voor jou kan betekenen.

Watch our video
Moneycomb
Haarlemmerstraatweg 73C
1165 MK Halfweg (NL)
Wil je graag een keertje sparren? Laat je nummer achter en we bellen je terug.