skip to Main Content

Elektronische verkooppunten

Met EventPOS biedt Moneycomb een Point Of Sale betaalsysteem speciaal ontwikkeld voor evenementen. Optimaliseer uw processen en omzet door het faciliteren van makkelijke en snelle betalingen direct bij het verkooppunt.  Uw bezoekers hoeven niet meer in de rij te staan voor munten.

finance handling, eventpos, pinonly, betaalsysteem
pinonly, eventpos, finance handling, betaalsysteem, festival, event

Ontworpen voor Events

Moneycomb EventPOS is een dynamisch systeem ontworpen voor zowel kleine als grootschalige evenementen. Duizenden transacties kunnen moeiteloos worden verwerkt, ook als de stroom of het internet uitvalt. EventPOS blijft het doen. Contactloze betalingen verzekeren een supersnelle transactie, zelfs tijdens de piekmomenten. Een uitermate betrouwbaar en veilig systeem.

 

Realtime rapportage

EventPOS geeft organisatoren live inzicht in de verkoopcijfers, vanaf smartphone of tablet. Evalueer uw eventperformance met één druk op de knop. Zo makkelijk kan het zijn.

 

Netwerk

EventPOS is volledig schaalbaar en kan op ieder event worden ingezet. Het systeem werkt openloop, individueel verbonden met 4G of WIFI en zonder lokale servers.

Het complete systeem wordt ondersteund door Bank Grade Security, HSM versleutelde data en PCI PTS/DSS goedgekeurde terminals. Het systeem accepteert alle internationale betaalkaarten én mobiele betalingen, zoals bijvoorbeeld Apple Pay. 

Tevens maken wij gebruik van meerdere acquirers (betalingsverwerkers) om de hoogst mogelijke uptime te garanderen.

 

Gebruiksvriendelijk

EventPOS werkt samen met Lightspeed en maakt gebruik van iOS software ism Lightspeed. Dit zorgt voor een hoog gebruiksgemak. Er is weinig uitleg nodig wanneer verkoopmedewerkers het systeem voor de eerste keer gebruiken en men kan vrijwel direct aan de slag.

 

Cash Oplossing

Met de EventPOS betaalkaart bieden we een oplossing aan bezoekers die liever met contanten betalen. Valuta wordt op een pas geladen welke vervolgens bij iedere terminal gebruikt kan worden.