Wie zijn wij?

Als het gaat om een totaaloplossing is Moneycomb dé specialist op het gebied van horeca automatisering. Wij verlenen een breed scala aan diensten van kassasystemen tot pinautomaten en van netwerk aanleg tot het camerasysteem. Onze missie is om jou de essentiële tools te geven om je bedrijf beter te laten lopen. De belangrijkste zaken om zaken te kunnen doen. Voor ons is een samenwerking pas geslaagd als onze dienstverlening een echte meerwaarde aan je bedrijf biedt.

Wat ons kenmerkt

Moneycomb is de one stop shop om direct aan de slag te kunnen.
Onze mensen zijn oplossings- en servicegericht. Persoonlijk contact is bij ons zeer belangrijk want alleen dan kunnen wij jouw wensen goed in kaart brengen. Wij zijn 24 uur per dag bereikbaar en onze support kan veelal op afstand gebeuren. Zo ben jij snel en direct geholpen wanneer dat nodig is.

Samenwerkingen

Bij Moneycomb weten we als geen ander hoe waardevol strategische samenwerkingen zijn. Daarom hebben wij een aantal essentiële partners die wij zorgvuldig hebben gekozen. Als partner van Lightspeed kunnen wij onze kassasystemen met gerenommeerde software leveren. Lightspeed is een kassasysteem dat door honderdduizenden klanten wereldwijd gebruikt wordt, een solide product dus. Door de fijne samenwerking en korte lijnen met Lightspeed gebruiken wij deze software voor de meest uiteenlopende situaties. Dankzij onze nauwe samenwerking en goede relatie met deze partner zijn wij het enige aanspreekpunt voor jou.

Naast Lightspeed zijn wij ook partner van iZettle voor het verzorgen van pinterminals en kaartbetalingen voor onze klanten. iZettle heeft een gemakkelijk systeem ontwikkeld wat perfect werkt in combinatie met Lightspeed kassa software. Als onderdeel van PayPal is iZettle een betrouwbare partner waar wij een jarenlange samenwerking mee hebben.

Betrouwbare hardware

Moneycomb maakt enkel gebruik van de beste hardware op de markt. Onze specialisten doen continu uitvoerig onderzoek naar de nieuwste technieken en zorgen dat deze makkelijk worden geïmplementeerd in jouw horecazaak. De uitgangspunten van hardware zijn simpel: een lange levensduur, makkelijk gebruik en een scherpe prijs.