FINANCIAL SERVICES FOR EVENTS

Moneycomb maakt betalingen mogelijk voor evenementen. Wij leveren op maat gemaakte oplossingen voor zowel grote als kleine events. Deze payment solutions zijn altijd afgestemd op het publiek en de wensen van onze opdrachtgevers.  Moneycomb is gespecialiseerd in verschillende soorten betalingen. Je kunt kiezen tussen de welbekende festivalmunt of direct met je pinpas cashless aan het verkooppunt betalen. Naast innovatieve apparatuur en technologie, investeren wij in goed getraind personeel.  Zo zorgen wij voor een uitermate professionele service van A tot Z.

WIJ SPREKEN DE TAAL

Dankzij onze jarenlange ervaring in de evenementenbranche, spreken wij de taal van de evenementenorganisator, de producent en van de cateraar. Hierdoor creëer je een fijne samenwerking gedurende zowel het voortraject als tijdens het evenement zelf.  Moneycomb werkt nauw samen met een groot deel van alle F&B cateraars, waardoor het evenement nog soepeler verloopt.

SAMENWERKINGSPARTNERS

Onze klanten zijn niet alleen onze opdrachtgevers, maar juist ook samenwerkingspartners. Voor ieder evenement hebben wij een  gezamenlijk doel: zo veel mogelijk omzet genereren. Hoe? Door een solide product neer te zetten en het zodanig af te stemmen dat het voor alle betrokken partijen perfect functioneert.  Vaak is onze klant degene die het minst met ons te maken gaat hebben. Het zijn de F&B en verkopende partijen die uiteindelijk “hands-on” met onze producten zullen werken. Wij vinden het daarom belangrijk om juist in deze samenwerkingen veel tijd te investeren.

Veilig en betrouwbaar

Als betrouwbare partner ontzorgt Moneycomb haar opdrachtgevers met een passende en veilige betaaloplossing.

Door onze “standard operating procedures” garanderen we een veilig en inzichtelijk transactieproces en leveren we gedetailleerde en duidelijke rapportages. Tevens heeft Moneycomb een vrijstelling van De Nederlandsche Bank. Dit maakt het mogelijk om gelden namens derden te verzamelen en uit te keren.

Onze medewerkers en bestuurders zijn allen onderheven aan de gedragscode van Moneycomb. Hierin staat beschreven hoe wij omgaan met elkaar en derden. Dit document is ten alle tijden op te vragen bij ons indien gewenst.

Full Service

Onze klanten beschrijven onze werkwijze als Full service en Turn-Key.  Moneycomb neemt graag zoveel mogelijk zorgen uit de handen van de opdrachtgever. Wij verzorgen alles wat bij betalingen voor grote groepen mensen komt kijken.

Bekijk onze video hieronder om een beter beeld te krijgen van wat Moneycomb voor jou kan betekenen.

BEKIJK ONZE VIDEO
Moneycomb
Haarlemmerstraatweg 73C
1165 MK Halfweg (NL)
Wil je graag een keertje sparren? Laat je nummer achter en we bellen je terug.